top of page

South Studio

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Designed to create practical additional space for a family with limited building area, this two storey studio takes advantage of its fortunate position alongside a greenbelt park in a centrally located neighbourhood.   

 

Practicality called for custom made storage spaces in the upstairs areas, and a loft study to make the most of the available space.

 

A handcrafted timber staircase connecting the two levels is the showpiece of this build.

 

Pitched roofing with corrugated iron cladding create a point of interest, and double glazed windows and sliding doors throughout were an important addition for the clients for both temperature and sound control.

Completed 2019

bottom of page